SENTIDO Castell de Mar

SENTIDO Castell de Mar Cala Millor Mallorca

Közvetlen tengerparti, hangulatos szálloda. Kitűnő választás pároknak és családoknak egyaránt. Cala Millor szívében fekszik, közvetlen a homokos/kavicsos strandon. (tovább…)

Tovább

Hotel Amazonas

Hotel Amazonas El Arenal

Barátságos szálloda El Arenal nyüzsgő központjában. A szálloda a jachtklub felett fekszik. A hosszú homokos strand kb. 250 m-re. (tovább…)

Tovább

Smartline Mariant

Smartline Mariant S'Illot Sa Coma

Kitűnő választás családos vendégeink számára. S'Illot és Sa Coma határán, a strandtól kb. 300 m-re, a központ kb. 100 m-re található. (tovább…)

Tovább

Hotel RIU Bravo

Hotel RIU Bravo Playa de Palma

Szépen kialakított szálloda Playa de Palmán. Playa de Palma központjában fekvő szálloda, kb. 200 m-re a homokos strandtól. (tovább…)

Tovább

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

hotel spa ferrer janeiro can picafort mallorca

A szálloda mindössze 80 méterre található a strandtól, tömegközlekedéssel megközelíthető, és mindössze néhány perc sétára a városközponttól (tovább…)

Tovább

Protur Biomar Sensatori Resort

Protur Biomar Sensatori Resort Sa Coma - Cala Millor

A Sa Coma településén elhelyezkedő Protur Biomar Sensatori Resort a TUI-hoz tartozó Sensatori nemzetközi márka része, a szállodát továbbra is a Protur Hotels irányítja. (tovább…)

Tovább

Hipotels Hipocampo Palace

Hipotels Hipocampo Palace Cala Millor

Fedezze fel a Hipotels Hipocampo Palace-t, egy látványos 5 csillagos szállodát, amely ideális egy álomnyaraláshoz vagy üzleti utazáshoz Cala Millorban, Mallorcán. (tovább…)

Tovább