Playa de Muro strand

playa de muro beach mallorca

A Playa de Muro strand finom fehér homokjára lépve könnyen belátható, hogy miért ez az egyik legnépszerűbb strand egész Mallorcán. A sziget északi részén, Alcudia közelében, Ca’n Picaforttól mindössze tíz percnyi autóútra található Playa de Muro strandot a napsütéses nyaralás során mindenképpen meg kell látogatnia.

A strandra érve sétáljon át a homokdűnéken, és béreljen napozóágyat és napernyőt, vagy egyszerűen terítse ki a törölközőt, mielőtt a hűvös, tiszta vízben lubickolna. A több mint három mérföld hosszú tengerparton húzódó Playa de Muro a tisztaságáért és biztonságáért kék zászlót kapott.

Ha gyermekeik vannak, a játszópark, a trambulin és az óriáslabirintus szórakoztatja őket. A strandon vízimentők is vannak, ami további nyugalmat biztosít.

Ha energikusnak érzi magát, van egy vízi sportközpont, ahol jet-skiket bérelhet, vagy leckéket vehet szörfözésre, sárkányhajózásra és egyéb sportokra.

playa de muro beach mallorca

A tengerparton való pihenés után érdemes ellátogatni a S’Albufereta Természetvédelmi Parkba, amely a Playa de Muro partján terül el. A természetvédelmi parkban madármegfigyelésre, túrázásra vagy kerékpározásra nyílik lehetőség, így a nap igazán mozgalmasan telik.

Ha szomjasnak érzi magát, húzódjon fel egy székre a tengerparton található számos bár egyikében, vagy töltse el az időt egy finom, frissen főzött tenger gyümölcseiből készült étel elfogyasztásával a tengerparti éttermekben. Ha bulizni támad kedved, az Alcudia Beachen található Banana Club sétatávolságra van.

Playa de Muro utazás

Playa de Muro szállás

Playa de Muro nyaralás

Fotók: Tripadvisor